ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Εργαστήριο της Βιολογίας και του μαθήματος Εφαρμογές Βιοτεχνολογίας στην Ιατρική

20. 09. 11
posted by: Super User
Εμφανίσεις: 96

Η εξέταση στο εργαστήριο της Βιολογίας και του μαθήματος Εφαρμογές Βιοτεχνολογίας στην Ιατρική θα γίνει την Πέμπτη 17 Σεπ  στις 10-11πμ μέσω άσκησης στο eclass και υποχρεωτικά παράλληλα ανοιχτή κάμερα στο MS teams. 

Οδηγίες σχετικά με την διαδικτυακή εξέταση του εργαστηριακού μαθήματος της Βιολογίας  και της Βιοτεχνολογίας

 
***Η ενημέρωση αφορά μόνο όσους ενδιαφέρονται να εξεταστούν διαδικτυακά στο εργαστηριακό μάθημα της Βιολογίας  και της Βιοτεχνολογίας στις 17 Σεπτεμβριου 2020***
 
Αγαπητοί φοιτητές,
όσοι ενδιαφέρεστε να εξεταστείτε διαδικτυακά στο μάθημα της Βιολογίας ή και της Βιοτεχνολογίας ( εργαστήριο ) πρέπει να ακολουθήσετε τις ακόλουθες οδηγίες:
 
1. Η ύλη των μαθημάτων και ότι χρειάζεται να γνωρίζετε ειναι αναρτημένη στο eclass του μαθήματος στα έγγραφα ( ειναι η ίδια ύλη με αυτή των τελευταίων ετών).
 
2. Για να μπορέσετε να πάρετε μέρος στην εξέταση ( είτε του ενός είτε του άλλου εργαστηρίου)  ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΌ να είστε γραμμένοι  τουλάχιστον μία μέρα πριν την εξέταση  στο eclass του μαθήματος της Βιοτεχνολογίας (αν δεν το έχετε κάνει ήδη) και να συνδεθείτε στην αντίστοιχη ομάδα του μαθήματος μέσω του MS teams
 
ΠΡΟΣΟΧΗ: στην εξέταση των εργαστηρίων μπορούν να πάρουν μέρος ΜΟΝΟ όσοι φοιτητές έχουν παρακολουθήσει το μάθημα και  δεν έχουν μείνει από απουσίες. 
 
3. Όσοι ενδιαφέρεστε να εξεταστείτε στο μάθημα (θεωρία ή/και εργαστήριο) ειναι ***ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΌ*** να μου στείλετε εμαιλ πριν την εξέταση και να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 16/9/2020 για να ειμαι ενήμερη για το ποιοι θα εξεταστούν. ΤΟΝΙΖΩ οτι οσοι δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή απο πριν δεν θα μπορούν να πάρουν μέρος στην εξέταση (οι ερωτήσεις δεν θα εμφανιστούν καν σε αυτούς). Την Πέμπτη το πρωί δεν θα μπορώ να δώσω πρόσβαση σε επιπλέον φοιτητές.
 
4. Η εξέταση  θα περιλαμβάνει 40 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής που θα ειναι διαθέσιμες online μόνο την ώρα της εξέτασης μέσα στην κατηγορία ασκήσεις. 
 
5. Η χρονική διάρκεια της εξέτασης ορίζεται στα 45 λεπτά για να υπάρχει αποφυγή περιπτώσεων αντιγραφής. 
 
6. Για κάθε ερώτηση θα υπάρχει μόνο μια σωστή απάντηση.
 
7. Την ώρα την εξέτασης θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι και με το MS teams του μαθήματος με ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΜΕΡΑ για να σας παρακολουθώ και να λύνουμε τυχόν προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν εκείνη την ώρα. 
 
8. Πριν την εξέταση καλειστε να συνδεθείτε 10 λεπτά νωρίτερα για να πάρω παρουσίες και να ελέγξουμε την ομαλή διεξαγωγή της εξέτασης.
 
9. Τις επόμενες μέρες στις Ασκήσεις του eclass θα  υπάρχουν διαθέσιμες δοκιμαστικές ερωτήσεις για να εξοικειωθείτε με το στυλ της εξέτασης. Μπορειτε να μπειτε και να τις απαντήσετε όσες φορές θέλετε. 
 
10. Για τυχόν απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω εμαιλ μέχρι και την Τετάρτη το βράδυ.
 
 
Εύχομαι καλή επιτυχία στους εξεταζόμενους. 
 
Με εκτίμηση 
 
Δρ. Γεροβασίλη Αγγελική