ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ Ιούλιος 2021

21. 06. 28
posted by: Super User
Εμφανίσεις: 433

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ

Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του Προγράμματος Σπουδών Ιατρικών Εργαστηρίων  Λάρισας, που είτε έχουν υποβάλει έως τώρα αίτηση για πτυχίο, είτε θα την υποβάλουν εντός της προθεσμίας που ορίστηκε από τη Γραμματεία και επιθυμούν να συμμετέχουν στη διαδικτυακή τελετή ορκωμοσίας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27-07-2021 και ώρα 09:30 πμ, να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα με θέμα: "ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ" στη Γραμματεία του Τμήματος (ps-medlab@uth.gr) έως την Παρασκευή 16-07-2021 γράφοντας το ονοματεπώνυμό τους με μικρά γράμματα και με τόνο (ΟΧΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ), υποχρεωτικά το ιδρυματικό τους mail (και αν επιθυμούν και δεύτερο mail), το κινητό τους τηλέφωνο καθώς και την επιθυμία τους για θρησκευτικό όρκο ή πολιτική διαβεβαίωση. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η πρόσκληση και η σύνδεση με την ηλεκτρονική αίθουσα ορκωμοσίας θα γίνει με το ιδρυματικό mail το οποίο θα δηλώσουν.

Όσοι και όσες δεν έχουν κωδικό και κατ΄ επέκταση ιδρυματικό mail  στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (δηλ. με κατάληξη @uth.gr) και επιθυμούν να λάβουν μέρος στη διαδικτυακή ορκωμοσία παρακαλούνται να στέλνουν μήνυμα στη Γραμματεία με το οποίο θα ζητούν τον κωδικό για να μπορέσουν να κάνουν ανάκτηση του κωδικού αυτού στο Π.Θ..

 Στη συνέχεια θα μπουν στη παρακάτω διεύθυνση  https://secure.it.uth.gr/user/recover/

και θα κάνουν ανάκτηση κωδικού για να αιτηθούν και τη δημιουργία ιδρυματικού mail μέσω των υπηρεσιών της Μηχανοργάνωσης του Π.Θ..

Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για τη διαδικασία της διαδικτυακής ορκωμοσίας με ανακοινώσεις.

 

Από τη Γραμματεία.

 

(τηλ επικοινωνίας 2410684454 κ. Καραγκόγκο Φώτη )

Attachments:
FileDescriptionFile sizeCreated
Download this file (ΑΙΤΗΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥ.docx)ΑΙΤΗΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥ.docx 22 kB2021-06-29 08:40