ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ 22/07/2024

24. 06. 18
posted by: Super User
Εμφανίσεις: 241

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ

Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του Προγράμματος Σπουδών ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ  , που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη τελετή ορκωμοσίας που θα γίνει την Δευτέρα 22 Ιουλίου  του 2024  και ώρα 10:00 να αποστείλουν στη Γραμματεία Αίτηση για Πτυχίο έως την Παρασκευή    05-07-2024 μαζί με τα συνημμένα δικαιολογητικά τα οποία αναφέρονται στην αίτηση και είναι:

1. Φωτοτυπία ταυτότητας

2. Ακαδημαϊκή ταυτότητα-Πάσο

3. Βεβαίωση από την Κεντρική Βιβλιοθήκη (υποβάλλετε ηλεκτρονική αίτηση στη Βιβλιοθήκη του Γαιόπολις )

4. Βεβαίωση από το γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας (mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και τηλ. 2410-684572,431)

Η αίτηση μπορεί να κατατεθεί είτε δια ζώσης είτε  ταχυδρομικά είτε ηλεκτρονικά (email: ps-medlab@uth.gr ). Επισημαίνεται ότι πρέπει να κατατεθεί και η ακαδημαϊκή ταυτότητα μέχρι τη λήξη της ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων.

Οι ταχυδρομικές αιτήσεις θα πρέπει να έχουν παραληφθεί από τη γραμματεία μέχρι την 5/7/2024.

Στη συνέχεια όσοι θα συμμετέχουν στη τελετή ορκωμοσίας να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα με θέμα: "ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ" στη Γραμματεία του Τμήματος (ps-medlad@uth.gr ) γράφοντας το ονοματεπώνυμό τους με μικρά γράμματα και με τόνο (ΟΧΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ), υποχρεωτικά το ιδρυματικό τους mail (και αν επιθυμούν και δεύτερο mail), το κινητό τους τηλέφωνο καθώς και την επιθυμία τους για θρησκευτικό όρκο ή πολιτική διαβεβαίωση.

την ημέρα της ορκωμοσίας οι φοιτητές θα πρέπει να προσέλθουν στην γραμματεία για την υπογραφή των απαραίτητων εγγραφων μέχρι την 09:30 π.μ.

 

Από τη Γραμματεία

Attachments:
FileDescriptionFile sizeCreated
Download this file (ΑΙΤΗΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥ.docx)ΑΙΤΗΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥ.docx 22 kB2024-06-18 12:08