ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ

21. 03. 21
posted by: Super User
Εμφανίσεις: 303

Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του Προγράμματος Σπουδών Ιατρικών Εργαστηρίων , που είτε έχουν υποβάλει έως τώρα αίτηση για πτυχίο, είτε θα την υποβάλουν εντός της προθεσμίας που ορίστηκε από τη Γραμματεία και επιθυμούν να συμμετέχουν στη διαδικτυακή τελετή ορκωμοσίας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16-04-2021 και ώρα 10:00 πμ, να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα με θέμα: "ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ" στη Γραμματεία του Τμήματος (ps-medlab@uth.gr) έως την Δευτέρα 29-03-2021 γράφοντας το ονοματεπώνυμό τους με μικρά γράμματα και με τόνο (ΟΧΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ), υποχρεωτικά το ιδρυματικό τους mail (και αν επιθυμούν και δεύτερο mail), το κινητό τους τηλέφωνο καθώς και την επιθυμία τους για θρησκευτικό όρκο ή πολιτική διαβεβαίωση. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η πρόσκληση και η σύνδεση με την ηλεκτρονική αίθουσα ορκωμοσίας θα γίνει με το ιδρυματικό mail το οποίο θα δηλώσουν.

Όσοι και όσες δεν έχουν κωδικό και κατ΄ επέκταση ιδρυματικό mail  στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (δηλ. με κατάληξη @uth.gr) και επιθυμούν να λάβουν μέρος στη διαδικτυακή ορκωμοσία παρακαλούνται να στέλνουν μήνυμα στη Γραμματεία με το οποίο θα ζητούν τον κωδικό για να μπορέσουν να κάνουν ανάκτηση του κωδικού αυτού στο Π.Θ..

 Στη συνέχεια θα μπουν στη παρακάτω διεύθυνση  https://secure.it.uth.gr/user/recover/

και θα κάνουν ανάκτηση κωδικού για να αιτηθούν και τη δημιουργία ιδρυματικού mail μέσω των υπηρεσιών της Μηχανοργάνωσης του Π.Θ..

Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για τη διαδικασία της διαδικτυακής ορκωμοσίας με ανακοινώσεις.