ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥ

21. 03. 21
posted by: Super User
Εμφανίσεις: 510

Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του Προγράμματος Σπουδών Ιατρικών Εργαστηρίων  Λάρισας, που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη διαδικτυακή ορκωμοσία που θα γίνει την Παρασκευή 16 Απριλίου του 2021 να αποστείλουν στη Γραμματεία Αίτηση για Πτυχίο έως την Παρασκευή 26-03-2021 μαζί με τα συνημμένα δικαιολογητικά τα οποία αναφέρονται στην αίτηση και είναι:

1. Φωτοτυπία ταυτότητας

2. Ακαδημαϊκή ταυτότητα-Πάσο

3. Βεβαίωση από την Κεντρική Βιβλιοθήκη (υποβάλλετε ηλεκτρονική αίτηση στη Βιβλιοθήκη του Γαιόπολις )

4. Βεβαίωση από το γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας (mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και τηλ. 2410-684572,431)

Για να προχωρήσει η γραμματεία στον έλεγχο των προϋποθέσεων για την έκδοση των πτυχίων η αποστολή των δικαιολογητικών μπορεί να γίνει πρώτα ηλεκτρονικά (ps-medlab@uth.gr με θέμα «ΑΙΤΗΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥ») και στη συνέχεια και ταχυδρομικά στην παρακάτω ταχυδρομική διεύθυνση αποστολής:

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ  ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

Γραμματεία (Υπόψη κου Καραγκόγκου Φώτη-Αίτηση για πτυχίο)

Π. Ο. Λάρισας – Τρικάλων, Γαιόπολις, Τ.Κ. 41500, Λάρισα

 

Κατόπιν του ελέγχου από τη Γραμματεία για την πλήρωση των προϋποθέσεων για την έκδοση πτυχίου, θα εκδίδεται το πιστοποιητικό αποφοίτησης το οποίο επέχει θέση πτυχίου και θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά σε όσους και όσες υποβάλλουν αίτηση για πτυχίο.

 

Στη συνέχεια θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση μέσω  των ανακοινώσεων του Προγράμματος Σπουδών Ιατρικών Εργαστηρίων για τη διαδικασία συμμετοχής στη διαδικτυακή ορκωμοσία όλων όσων θα έχουν υποβάλει αίτηση για πτυχίο έως τις 26-03-2021.

Attachments:
FileDescriptionFile sizeCreated
Download this file (AITISI GIA EKDOSI PTYHIOY MARTIOS 2021.docx)AITISI GIA EKDOSI PTYHIOY MARTIOS 2021.docx 24 kB2021-03-21 19:08